Fijne feestdagen en een gezond 2021!

18 December 2020 14:43

Het jaar is bijna voorbij. Het was een jaar vol uitdagingen en onzekerheden, vol twijfels, angst en verdriet. Maar het was ook een jaar waarin de mensheid zich van haar beste kant liet zien. Een jaar vol solidariteit en verbondenheid, vol aandacht en zorg voor de ander.

En het was een jaar waarin duidelijk werd hoe enorm belangrijk onze dieren zijn, voor ons als individu én voor de maatschappij. Ze zijn onze steun en toeverlaat. Ze maken ons gelukkig en zorgen ervoor dat wij ons minder eenzaam voelen. Ze zijn onze beste vrienden en onderdeel van het gezin. Hun gezondheid is belangrijk, voor ons als individu én voor de maatschappij.

Dankzij de steun van onze Vrienden hebben wij óók in 2020 fantastische projecten mogelijk kunnen maken, allemaal gericht op het duurzaam verbeteren van het welzijn en de gezondheid van onze dieren én ons mensen. In dit kort filmpje laten we je dan ook graag een aantal mooie hoogtepunten zien. We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond 2021!

Met een hartelijke groet,

het team van Vrienden Diergeneeskunde